Beste bezoeker, reeds verschillende mensen gingen jullie voor bij het uren van één van onze fantastische toestellen. Heb je een vraag, opmerking of wil je uw ervaring van Springstad delen? Scrol dan helemaal tot onderaan de pagina en laat je berichtje hier achter. We kijken er naar uit om je feedback te lezen.

Comments (7)

 • Sophie Onghena

  Beste

  Ik zou graag het sprinkasteel Mini Sea World met glijbaan willen huren voor een midweek volgende week. Is dit mogelijk? Het is voor een kinderopvang en de levering zou indien mogelijk tussen 7.30 en 17.30 moeten gebeuren. Alvast bedankt.

  reply
 • MPI Oosterlo VZW

  Iedere keer weer verzorgt springstad een geweldig springkasteel voor ons internaat!
  Het springkasteel met IPS-systeem is een echte aanrader! Wij waren de eerste die er gebruik van maakten en dit zal zeker en vast nog meer gereserveerd worden. Zowel voor de oudsten als de jongsten is dit ideaal en gemakkelijk te gebruiken!
  Bedankt en tot snel!
  MPI Oosterlo VZW

  reply
 • Eef

  Super service, vriendelijke mensen en een onvergetelijk avontuur voor de kids… Dankjewel!

  reply
 • Stef vanderbeken

  ’t hoeft niet altijd een springkasteel zijn om plezier mee te maken… de spelletjes die we huurden konden op veel enthousiasme rekenen bij jonge volkje! dank je wel!

  reply
 • Van de Weyer R

  Dank zij springstad hebben de kinderen van de wijk de Warande ham een leuke dag gehad (de ouders ook) de bediening was prima, alles gebeurde volgens afspraak. Dank u springstad

  reply
 • Fam. Vanruysseveldt

  Wauw, goede service, ze stellen het zelf op en ruimen het zelf op (zeer proper, stofzuigen en poetsen van het kasteel doen ze meteen)! Prijs was ook perfect en de kindjes waren super gelukkig! Last but not least, hele vriendelijke mensen! Bedankt en als we er nog eens één nodig hebben hoeven we niet ver te zoeken!!

  reply
 • Vissers Nick

  Proficiat met jullie nieuwe zaak. Veel succes , ik weet in ieder geval waar ik moet zijn voor een springkasteel voor als de dochters verjaren!

  reply

Uw bericht