[dt_sc_tabs_horizontal]
[dt_sc_tab title=”BS spelen”]

Grote torenGrote toren – €49,95

Met deze blokken kun je alle kanten op! Bouw een hoge toren en haal er blokken uit  zonder dat de toren omvalt, of gebruik ze als constuctieblokken.

 

 

Grote stokkenGrote stokken – €13,99

Dit spel is gemaakt van extra grote bamboe stokkken. Het natuurlijke materiaal geeft het spel een extra dimensie door de onregelmatige vorm. Kun jij de meeste stokken pakken zonder de rest te laten bewegen?

 

 

DartenDarten – €15,99

Met dit dartspel hoeft niemand meer te klagen dat het dartbord te klein is! Deze variant bestaat namelijk uit een groot vloerkleed met grote opblaasbare dartpijlen waardoor het lastige dartspel nu voor iedereen toegankelijk is

 

 

BlikgooienBlik gooien – €12,99

Blikgooien blijft geweldig om te doen. Scoor punten met blikjes, krijg jij alles in één keer om?

 


 

 

KubbKubb – €39,95

Populair zweeds werpspel, gemaakt van hout, geschikt voor de hele familie.

 


 

 

Disc deluxeDisk Deluxe – €14,99

Darts maar dan anders. Speel tegen je familie en vrienden en scoor punten door de disks op het doek te laten landen.

 


 

Houten loopski'sHouten Loopski – €24,95

Oefen je balans met deze knotsgekke loopski’s. Probeer samen te lopen zonder om te vallen. Door de fijne handgrepen houdt het touw lekker vast.

 

 

Ringen gooienRingen gooien – €9,99

Gooi de ringen rond de paaltjes en scoor punten. Een uitdagend behendigheidsspel voor jong en oud!


 

 

 

Pittenzak werpenPittenzak werpen – €45,95

Gooi de zakjes in de gaten of op het bord. Het team of de speler die als eerste precies 21 punten scoort wint het spel. Maar pas op, de tegenstander kan de door jou gescoorde punten weer ongedaan maken door zelf te scoren!


 

 

Hoefijzer werpenHoefijzer werpen – €12,99

Jippiejajee! Werp de hoefijzers, welke cowboy kan de meeste punten scoren?

 

 

 

Groot springtouw 5mGroot springtouw 5m – €5,95

Met dit extra grote springtouw kun je met z’n allen springtouwen.


 

 

 

TouwtrekkenTouwtrekken – €29,95

Stoer trektouw van hennep, inclusief middellijn en vlag. Het touw is wel 10m lang, dus nodig de hele buurt uit voor een touwtrektoernooi


 

 

Balance torenBalance toren – €39,95

Behendigheidsspel waarbij je met schijven het bovenste blok van de toren af moet gooien, maar pas op dat niet de hele toren om gaat!


 

 

 

Zaklopen

Zaklopen (katoen) – €44,95

Set van vier zakken van mooi stevig katoen. Hup hup, wie is er het snelste bij de overkant?
[/dt_sc_tab]
[dt_sc_tab title=”Weykick spelen”]

Weykick Barik – €99,00

Barik is een puur adrenaline spel. Je moet jouw spelkant vrij maken van vaten en dit met het gebruik van de stokjes. Het is eenvoudiger dan het lijkt.
Geschikt voor 2 spelers.

Grote: 71 x 46 cm

 

Weykick kubbolino – €89,00

Dit is de miniatuur versie van het populaire buitenspel KUBB (=zie ook in de spellijst).
Zoals de echte Vikings moeten alle verdedigers verslagen worden met behulp van de catapult. Alleen als alle verdedigers neerliggen, mag de koning aangevallen worden.
Het spel is geschikt voor 2 spelers.

Grote: 71 x 46 cm

 

Weykick piccolo 7200G – €89,00

Kinderen vanaf 3 jaar kunnen al tot in het midden van het spel omwille van het kleinere oppervlak.
Het speelveld heeft een grote van 53,5 x 33,5 cm.
Het spel is geschikt voor 2 spelers.

Het basisprincipe is zeer eenvoudig. Een magneet aan de onderkant van het bord trekt het mannetje bovenop het bord aan. De bedoeling is het mannetje over jou speelhelft te laten bewegen, geen doel binnen te laten, maar natuurlijk te scoren in het doel van je tegenstander. Dit spel traint de oog-handcoördinatie, fijne motoriek en het                                                ruimtelijk inzicht. Het spel is dan ook erg populair bij therapeuten.

 

Weykick stadion 7500G – €156,00

Ook dit stadion zorgt voor super veel plezier.
Het is geschikt voor twee of vier personen.

Het speloppervlak is 71 x 46 cm

 

 

Weykick Arena 7700 – €229,00

Deze is geschikt voor een teamspel. Hier kunnen 6 spelers deelnemen aan het spel.

Het speloppervlak is 88 x 82 cm

[/dt_sc_tab]

[dt_sc_tab title=”Smart games”]

SG-019-ThreeLittlePiggies-(pack+product+booklet+storybooklet)Three Little Piggies – 24,95€

In het spel Drie Kleine Biggetjes zijn er twee soorten opdrachten: zonder wolf en met wolf. Bij de opdrachten zonder wolf spelen de biggetjes rustig buiten. Je plaatst de biggen zoals opgegeven en probeert daarna de drie groene puzzelstukken met de huisjes naast de varkentjes op het spelbord te zetten.

 

 

SG-010-CastleLogix-(product+pack)

Castle logic – 26,95€

Castle Logix is een stevig houten denkspel voor jonge kinderen. Door logica, ruimtelijk inzicht en fijne motoriek te combineren, bouw je de mooiste kastelen met Castle Logix. Probeer het kasteel op de opdrachtenkaart exact hetzelfde na te bouwen met de houten blokken. Maar let op dat de ene toren de andere niet blokkeert!

 

TG-JR-T-001-Tangoes-Junior-(pack+product)

Tangoes Jr – 29,95€

Tangoes Jr is een tangram spel dat al geschikt is voor kinderen vanaf 4 jaar. Het spel bestaat uit een groot spelbord in de vorm van een draagtas en bevat zeven grote magnetische speelstukken.

 

 

SG-014-SmartCar-(product+pack)Smart Car – 26,95€

Maak met de 4 blokken een auto, zodat de plaats van de kleuren en de ogen overeenkomt met de opdracht. Het is een houten spel dat meegroeit met de vaardigheden van je kind.

 

 

SG-017-BunnyBoo-(product+pack)Bunny Boo – 26,95€

Bunny Boo is een educatief spel waarmee jonge kinderen de begrippen voor/achter, boven/onder, binnen/buiten, zichtbaar/verborgen enz. leren kennen.   Kinderen leren al spelenderwijs de wereld van 2D en 3D ruimte verkennen.

 

 

SG-015-Trucky3-(product+pack)Trucky 3 – 26,95€

Drie vrolijke vrachtwagens zijn op weg naar hun volgende bestemming. Kan jij hen helpen zodat alles in hun laadruimte past? Dit puzzelspel bevat 48 verschillende opdrachten.
Kinderen  leren hier al spelenderwijs omgaan met tal van visueel ruimtelijk info.

 

SG-013-Day&Night-(product+pack))Day and Night – 26,95€

De SmartGame Day and Night is een denkspel voor kleuters. Ze moeten de constructie op de afbeelding exact nabouwen. Bij de eerste 24 ′dag′opdrachten zie je de vormen en kleuren van de blokken in de opgave nog duidelijk. Bij de 24 ′nacht′opdrachten wordt het een pak moeilijker, want je ziet enkel nog de omtrekken. Kan jij alle blokken op de juiste plaats zetten?

 

SG-090-ColourCode-(product+pack)Colour Code – 19,95€

Op de opdrachtenkaart staat een afbeelding. Je kan enkel tot dit resultaat komen door de juiste plaatjes te combineren en ze in de juiste volgorde over elkaar de schuiven. Kraak de code laag per laag. Nadenken voor je begint is noodzakelijk, er worden ook tak van visueel-ruimtelijke aspecten getraind.

 

SG-155-Penguins-(product+pack)Pinguins on ice – 21,95€

In het spel Penguins on Ice begeven vijf pinguins zich op glad ijs!
Penguins on Ice: kan jij elk puzzelstuk de juiste vorm geven zodat de ijsschotsen samen op het spelbord passen en alle pinguins op de juiste plaats terecht komen?

 

 

SG430-ChickenShuffle-(pack+product)Chicken Shuffle – 14,95€

In dit puzzelspel van Smart Games moet je de puzzelstukken schuiven totdat alle eieren bedekt worden door kippen. Maar let goed op dat er geen kip bovenop een ander dier komt te zitten!

Het spel Chicken Shuffle bevat 48 uitdagende opdrachten.

 

SG-101-Safari-(product+pack)Hide& Seek Safari – 19,95€

Men moet inzicht krijgen in het draaien van de puzzelstukken en welke dieren er dan zichtbaar zijn. Men moet ook het juiste aantal dieren herkennen en tellen.
Hide & Seek Safari is een logisch denkspel van SmartGames. Het bevat 48 verschillende opdrachten.

 

SG-001-Cat&Mouse-(product+pack)GoGetter Cat and Mouse – 19,95€

In de gogetter spellen moet je 9 puzzelstukken met wegen op zo afleggen dat de juiste figuren uit de opdracht met elkaar verbonden worden. Figuren waartussen een pijl staat in de opdracht moeten elkaar kunnen bereiken.

 

 

SGT-240-NoahsArk-(pack+game)Noah’s Ark – 9,95€

In Noah′s Ark van Smart games moeten alle dieren in de ark, maar niet zo maar. Van elke diersoort moet het mannetje naast het vrouwtje zitten, en de poten van de dieren moeten beneden blijven. Zorg jij ervoor dat iedereen mee kan in Noah′s Ark?

 

SG-485-IQ-Candy-(pack+product+booklet)IQ-Candy – 14,95€

Het spel IQ-Candy is een denkspel van Smart Games met 60 opdrachten.

De bedoeling van het spel IQ-Candy is om alle puzzelstukken passend op het spelbord te leggen. Hierbij moet rekening gehouden worden met de langwerpige pinnen op het spelbord. Sommige pinnen zijn horizontaal, terwijl andere verticaal staan.

 

SG-495-Butterflies-(pack+product+booklet)Butterflies – 14,95€

Laat je hersenen werken en maak de vlinders weer compleet. Butterflies is een wonderlijke schuifpuzzel met 48 opdrachten, van makkelijk tot razend moeilijk.

 

 

SMX502-BasicStunt-(pack)Smartmax Basic stunt – 54,95€

Bouw een brug, een schans of andere leuke dingen.  De ideale magnetische bouwset met grote elementen.  Verder zit er materiaal bij waarmee 2 auto’s gemaakt kunnen worden. Inclusief een uitgebreid boekje met voorbeelden en tips.

[/dt_sc_tab]

[/dt_sc_tabs_horizontal]